جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

در این مقاله درباره برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا می خوانید.

یکی از مهم ترین وسیله حمل نقل در دنیا کامیون ها هستند که از گذشته تا کنون شرکت های متفاوتی در زمینه تولید کامیون ها فعالیت داشته اند و در این مقاله برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا را معرفی می کنیم. تا انتهای این مقاله با آرتمیس ترانس همراه باشید.

شرکت آرتمیس ترانس وارد کننده انواع کامیون وکشنده بوده و خدمات خرید کامیون پلاک گرجستان و خرید کامیون پلاک ملی و همچنین خرید کامیون ولوو را در بالاترین سطح ارائه می دهد.

برای دریافت مقالات بیشتر در حوزه کامیون و کشنده صفحه وبلاگ آرتمیس ترانس را مشاهده کنید.

 

برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

ولوو:

شرکت صنایع سنگین سوئدی است، که سازنده خودروهای سنگین و قطعات مربوط به آن می‌باشد. از جمله تولیدات این شرکت کامیون، اتوبوس، موتورهای دیزل، تجهیزات سنگین، تجهیزات ترابری و سازه‌ای، سامانه‌های پیش رانش دریایی و صنعتی، تجهیزات هوافضا و ارائه خدمات مالی است.

شرکت ولوو در سال ۱۹۲۴ با مشارکت مدیر امور مالی شرکت اس‌کااف؛ اسار گابریلسن و یکی از مهندسان ارشد این شرکت بنام؛ گوستاو لارسون، به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از گروه اس‌کا اف راه‌اندازی شد.

شرکت ولوو در نهایت در سال ۱۹۲۷ به عنوان یک شرکت خودروسازی، در شهر گوتنبورگ آغاز به کار کرد. این شرکت در آغاز شاخه‌ای از شرکت بلبرینگ‌سازی اس‌کااف به‌شمار می‌آمد، که در سال ۱۹۳۵ در پی ورود ولوو به بازار بورس اوراق بهادار سوئد، اس‌کااف سهامش در این شرکت را واگذار نمود.

 

برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

 

این شرکت تعداد 190424 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. گروه خودروسازی ولوو، کامیون‌های سنگینی با برندهای ولوو، UD، رنو، ماک،Eicher و Dongfeng راهی بازار می‌کند. طیف گسترده خودروهای سنگینی که ولوو روانه بازار کرده است باعث شده تا برند‌های زیر مجموعه گروه خودروسازی ولوو در سال 2016 در اروپا بازار خوبی را تجربه کنند. البته این سکه روی دیگری نیز دارد و بازار ولوو در کشورهای آمریکای شمالی و برزیل روبه رکود گذاشته است.

برای اطلاعات بیشتر مقاله معرفی کمپانی ولوو و کامیون های آن  را مطالعه کنید.

 

اسکانیا:

اسکانیا شرکت خودروسازی و صنایع سنگین سوئدی است که تولیدکننده انواع کامیون و اتوبوس، همچنین موتورهای دیزلی برای کاربری شناورها و خودروهای سنگین است. دفتر مرکزی و کارخانه تولیدی اصلی این شرکت در شهر سودرتلیه، در فاصله 30 کیلومتری از جنوب استکهلم قرار دارد.

شرکت اسکانیا در سال 1900 در شهر مالمو سوئد تأسیس شد و اکنون یک شرکت تابعه از گروه فولکس‌واگن به‌شمار می‌آید. بخشی از سهام شرکت اسکانیا در بازارهای بورس اوراق بهادار استکهلم و بورس اوام‌اکس معامله می‌شود.

 

برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

 

تعداد 81350 دستگاه کامیون و تریلی در سال 2016 به فروش رسانده است. امکان ندارد جایی صحبت از خودروهای سنگین به میان بیاید و اشاره‌ای به اسکانیا نشود. طعات تریلی‌های اسکانیا در سوئیس، فرانسه، هلند، هندوستان، آرژانتین، برزیل، لهستان و روسیه تولید می‌شود.

برای اطلاعات بیشتر مقاله معرفی کمپانی اسکانیا و کامیون های آن  را مطالعه کنید.

 

بنز:

شرکت خودروسازی آلمانی و از زیرمجموعه‌های گروه دایملر آگ است، که در زمینه طراحی و ساخت انواع خودرو، کامیون، اتوبوس و موتورهای درون‌سوز، همچنین ارائه خدمات مالی (لیزینگ و بیمه خودرو) و نیز تعمیر خودرو فعالیت می‌نماید. کارخانه اصلی و دفتر مرکزی شرکت مرسدس بنز در شهر اشتوتگارت قرار دارد.

 

برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

 

مرسدس بنز همراه با آئودی و ب‌ام‌و و پورشه چهار خودروساز مشهور و لوکس آلمانی هستند، که به‌عنوان پرفروش‌ترین خودروسازان جهان، شناخته می‌شوند.

برای اطلاعات بیشتر مقاله معرفی کمپانی بنز و کامیون های آن  را مطالعه کنید.

 

داف:

شرکت کامیون‌سازی هلندی است، که دفتر اصلی آن در شهر آیندهوون، هلند قرار دارد. کابین و محور کامیون‌های این شرکت در وسترلوی، بلژیک تولید می‌شود. شرکت داف را هوب فان دورنه در سال 1932 در آیندهوون تاسیس نمود. این شرکت سابقاً خودروی سواری نیز می‌ساخت.

 

برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

 

برخی از کامیون‌های تولید شده در برند داف توسط شرکت کامیون‌سازی لیلاند انگلستان طراحی و تولید شده‌است. هم‌اکنون برند داف تحت مالکیت شرکت پکار قرار دارد.

برای اطلاعات بیشتر مقاله معرفی کمپانی داف و کامیون های آن  را مطالعه کنید.

 

رنو:

شرکت خودروسازی فرانسوی است، که در زمینه طراحی، ساخت و توزیع خودروها، وسایل نقلیه تجاری، کامیون، تراکتور، اتوبوس، خودروهای برقی، هواگرد و موتورهای هواگرد فعالیت می‌نماید. دفتر مرکزی این شرکت در شهر بولوین-بیانکور، فرانسه قرار دارد.

 

برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

 

شرکت رنو در سال 2011 پس از گروه فولکس‌واگن و پژو سیتروئن به‌عنوان سومین خودروساز اروپا شناخته شد این شرکت هم‌اکنون در رتبه نهم از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی جهان قرار دارد.

برای اطلاعات بیشتر مقاله معرفی کمپانی رنو و کامیون های آن  را مطالعه کنید.

 

ایوکو:

شرکت خودروسازی ایتالیایی است، که در زمینه تولید انواع کامیون، اتوبوس و موتورهای دیزل فعالیت می‌کند و دفتر مرکزی و کارخانه اصلی آن، در شهر تورین، ایتالیا قرار دارند. این شرکت به واسطه شرکت تابعه خود یعنی اف‌پی‌تی اینداستریال، طراح، سازنده و توسعه‌دهنده انواع گیربکس، اکسل و موتورهای دیزل نیز می‌باشد.

 

برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

 

این شرکت، شاخه‌ای از شرکت صنایع سی‌ان‌ایچ محسوب می‌شود و سالیانه حدود 200000 خودروی تجاری و 460000 موتور دیزلی تولید می‌کند. تا پایان سال 2007 میلادی، این شرکت 11196 میلیون یورو از فروش محصولاتش بدست آورده بود.

بیشترین فروش این شرکت را خودروهای ترابری مسافر، وسایل نقلیه تجاری، ماشین‌آلات نظامی و کامیون‌های 3/5 تنی، تشکیل می‌دهند.

برای اطلاعات بیشتر مقاله معرفی کمپانی ایویکو و کامیون های آن  را مطالعه کنید.

 

ماک:

شرکت صنایع سنگین آمریکایی است، که اکنون از زیرمجموعه‌های شرکت خودروسازی ولوو به‌شمار می‌آید. این شرکت در گذشته تولیدکننده انواع کامیون، اتوبوس و اتوبوس برقی بود، اما امروزه تنها در زمینه تولید کامیون فعال است.

 

برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

 

شرکت ماک در سال 1900 توسط جک، آگوستوس و ویلیام ماک تحت نام شرکت برادران ماک، در بروکلین، نیویورک تأسیس شد. در سال 1990 شرکت فرانسوی رنو، ماک را خریداری کرد و با ادغام آن در بخش صنایع سنگین خود، رنو تراکس را تأسیس نمود. در سال 2001 در پی خریداری همه سهام رنو تراکس توسط شرکت سوئدی ولوو، مالکیت برند ماک نیز به ولوو واگذار شد و هم‌اکنون ماک تحت مالکیت این شرکت سوئدی به فعالیت خود ادامه می‌دهد. دفتر مرکزی ماک در شهر گرینزبورو، کارولینای شمالی، ایالات متحده آمریکا قرار دارد.

برای اطلاعات بیشتر، مقاله معرفی کمپانی ماک و کامیون های آن را مطالعه کنید.

 

دانگ فنگ:

دانگ فنگ ابرشرکت خودروسازی چینی است، که به‌عنوان بزرگترین خودروساز در جمهوری خلق چین شناخته می‌شود.

ابرشرکت دانگ‌فنگ موتور در سال 1967میلادی در استان هوبی تأسیس شد و اکنون در زمینه تولید و مونتاژ انواع خودرو، اتوبوس، کامیون و دیگر وسایل نقلیه تجاری، همچنین تولید قطعات خودرو فعالیت می‌کند.

شرکت دانگ فنگ زیر مجموعه ولوو هست و علت تولید بالای آن وسعت وجمعیت درخواست کشور رو به توسعه چین هست و مانند تا تا موتور هند تقریبا میباشد. و با حذف آپشن ها و تکنولوژی روز و نیروی کار ارزانتر باعث گردیده سایر کشورها نظیر قاره آفریقا و آسیا خواهان تولیدات آنها باشند.

 

کنورث:

شرکت سازنده خودروهای سنگین آمریکایی است. این شرکت هم‌اکنون یکی از زیرمجموعه‌های شرکت پکار به‌شمار می‌رود.

این شرکت تولید کننده انواع کامیون های سنگین و نیمه سنگین کلاس ۸ در واشنگتن می باشد . خودروهای این شرکت از متریالی ساخته شده که نسبت به کامیون های پیتربیلت دارای وزن بیشتری هستند و با این وجود که به روی مصرف سوخت تاثیر می گذارد اما به دلیل احساس پایداری و قدرتمندی  در طول سفر، رانندگان را عاشق خود کرده است.

 

اینترنشنال:

ابرشرکت خودروسازی آمریکایی است که تولیدکننده انواع کامیون‌های تجاری، موتورهای دیزلی، اتوبوس‌های آی‌سی مدرسه و اتوبوس‌های تجاری، وانت‌های پیک‌آپ و نیز طراح و تولیدکننده موتورهای دیزلی برای کامیون وانت‌ها، ون‌ها و اس‌یووی‌ها می‌باشد. این ابرشرکت همچنین قطعات و خدمات تعمیر و نگهداری را برای انواع کامیون‌ها و دیگر خودروهای دیزلی ارائه می‌نماید.

 

برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا

 

این ابرشرکت پیش‌تر تولیدکننده تجهیزات سنگین و ماشین‌آلات کشاورزی نیز بود که کارخانجات و امتیاز تولید آنان را به ابرشرکت کیس فروخت. همچنین این ابرشرکت پیش‌تر مالک سولار توربینز بود که اکنون شرکت تابعه‌ای از کاترپیلار است.

ممنون از همراهی شما…

 

شرکت آرتمیس ترانس

ارائه خدمات تخصصی خرید کامیون پلاک گرجستان ، خرید کامیون ولوو ، و واردات کامیون های پلاک ملی

برخی محصولات ما

سوالات رایج این مطلب

تگ های مرتبط

آیا این مطلب را پسندیدید؟
اشتراک گذاری

دیدگاه ها