جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

قویترین کامیون های جهان در سال 2024

در این مطلب قرار است قویترین کامیون های جهان در سال 2024 را برای شما عزیزان معرفی کنیم.

صنعت کامیون سازی یکی از مهم ترین و ضروری ترین صنعت ها در دنیای امروزی است. در هنگام خرید و انتخاب کامیون کشنده یکی از مسائلی که به آن توجه ویژه‌ای می‌شود، قدرت آن است. قدرتمند بودن کامیون‌ها اثر مستقیمی با توان آن برای حمل بار دارد. در این مقاله از آرتمیس ترانس قصد داریم که قدرتمندترین کامیون‌های کشنده جهان را از نظر قدرت‌موتور معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

شرکت آرتمیس ترانس وارد کننده انواع کامیون وکشنده بوده و خدمات خرید کامیون پلاک گرجستان و خرید کامیون پلاک ملی و همچنین خرید کامیون ولوو را در بالاترین سطح ارائه می دهد.

برای دریافت مقالات بیشتر در حوزه کامیون و کشنده صفحه وبلاگ آرتمیس ترانس را مشاهده کنید.

 

قویترین کامیون های جهان در سال 2024

در سال 2024 پیشرفت های زیادی را در صنعت کامیون سازی شاهد بودیم. کمپانی های مطرح در این صنعت از جمله ولوو، اسکانیا، مان، بنز و … پیشگام این پیشرفت ها بودند. در ادامه به قوی ترین کامیون های دنیا اشاره خواهیم کرد.

 

ولوو: آیرون نایت (iron knight)

آیرون نایت (شوالیه آهنین) ولوو که آن را می‌توان غول جاده‌ها نامید، قوی‌ترین کامیون کشنده جهان است. این کشنده با قدرتی باورنکردنی، قادر است که بارهای سنگین را با سرعت حمل کند و به مقصد برساند.

 

قویترین کامیون های جهان در سال 2024

 

این کامیون با کسب رکوردهای سرعتی در مسافت‌های 500 و 1000 متر توانست رکورد سابق را شکسته و جایگاه برتری را به دست آورد.

از جمله عوامل موفقیت ولوو آیرون موتور سفارشی‌سازی شده و کلاچ دوگانه I-Shift بوده است. رئیس و مدیرعامل Volvo Trucks نیز به این موضوع افتخار کرده و تاکید کرده که این رکورد قدرت این کامیون را نشان می‌دهد و گیربکس دو کلاچه I-Shift به خوبی در شرایط سخت عمل می‌کند.

این کامیون دارای یک موتور 6 سیلندر خطی 12.8 لیتری با قدرت عجیب 2400 اسب بخار و گشتاور 6000 نیوتن متر است. آیرون نایت ولوو با گشتاور عظیمی که دارد، می‌تواند به راحتی از شیب‌های تند جاده‌های کوهستانی بالا برود و بارهای سنگین را بدون هیچ مشکلی حمل کند. نکته حیرت انگیز دیگر شتاب صفر تا صد 4.6 ثانیه‌ای است که برای یک کامیون رقمی فوق‌العاده است.

 

قویترین کامیون های جهان در سال 2024

 

مزایای آیرون نایت ولوو به موارد ذکر شده محدود نیست بلکه دارای ویژگی‌های ایمنی پیشرفته‌ای مانند: سیستم ترمز اضطراری خودکار، سیستم هشدار خروج از خط، و سیستم هشدار نقاط کور است. این ویژگی‌ها به رانندگان کامیون کمک می‌کنند تا از بروز تصادفات جلوگیری کنند.

به طور کلی آیرون نایت ولوو یک کامیون کشنده قدرتمند و ایمن است که برای حمل بارهای سنگین در شرایط سخت طراحی شده است. این کامیون برای حمل بارهای سنگین در جاده‌های کوهستانی و مناطق دورافتاده گزینه مناسبی است.

برای اطلاعات بیشتر درباره ولوو، مقاله معرفی کمپانی ولوو و کامیون های آن را مطالعه کنید.

 

شاکمان: X6000 (قوی ترین کامیون چینی)

کشنده شاکمان X6000 به‌عنوان جدیدترین محصول شرکت خودروسازی شاکمان چین به شمار می رود که توانسته تا عنوان قوی‌ترین کشنده چینی را کسب کند. پیشرفت خودروسازی چین به حدی بوده است که به‌اصطلاح راه صد ساله شرکت‌های خودروسازی اروپایی و آمریکایی را تنها در 20 سال طی می‌کند.

تا حدود 10 سال پیش اگر سراغ قوی‌ترین کشنده دنیا را می‌گرفتید، به شما نشانی شرکت‌های سوئدی را می‌دادند. یعنی کمپانی‌های ولوو و اسکانیا با کامیون‌های 500 تا 770 اسب بخاری که در طول یک دهه گذشته توانستند تا به‌عنوان قوی‌ترین کامیون‌های کشنده جهان به شمار بیایند.

 

قویترین کامیون های جهان در سال 2024

 

البته دیگر در دوران برتری بی چون و چرای برندهای اروپایی در بخش ماشین‌های سنگین نیستیم. همه روزه مدل‌های مختلفی از کشنده‌های چینی به بازار معرفی می‌شوند که روز به روز در حال ارتقای کیفیت و عملکرد بوده و تهدیدی جدی برای برندهای اروپایی محسوب می‌شوند.

کشنده شاکمان X6000 از یک موتور 840 اسب بخاری ساخت کمپانی ویچای بهره می‌برد. کمپانی ویچای به‌عنوان یکی از شرکت‌های مشهور تولید کننده موتورهای دیزلی شناخته می‌شود که موتورهای بسیاری از برندهای کامیون‌سازی چین را تأمین می‌کند. این موتور به‌عنوان پرقدرت‌ترین موتور ساخت کشور چین محسوب می‌شود و از تکنولوژی بسیار پیشرفته ای برخوردار است. در ضمن لازم است توجه داشته باشید که این موتور آرایش 8 سیلندر داشته و گشتاور فوق‌العاده‌ای نیز تولید می‌کند.

گشتاور تولید شده توسط موتور کشنده شاکمان X6000 رقمی در حدود 3750 نیوتن متر بوده که حدود 1000 نیوتن متر بیشتر از کشنده‌های موجود در کشور ما است. این قدرت و گشتاور باعث خواهند شد تا نسخه 840 اسب بخاری کشنده شاکمان بتواند سنگین‌ترین بارهای موجود را با خود حمل کند.

 

ولوو: FH16 750

ولوو از سال 1993 که اقدام به تولید نسل جدیدی از کامیون‌های خود کرد، موتورهای 16 لیتری را در دستور کار قرار داده بود و کامیون‌های اف اچ را به صورت موتورهای 12 یا 16 لیتری تولید می‌کرد که به اف اچ 12 و اف اچ 16 معروف بودند. سری‌های اول و دوم موتورهای 16 لیتری فقط در نسخه‌های 470 و 520 اسب بخاری تولید می‌شدند اما سری سوم موتورهای شانزده لیتری بود که از سال 2003 تولید شد و در نسخه موتورهای 550 و 610 اسب بخاری به بازار عرضه شد.

در سال 2006 باز موتورهای شانزده لیتری دچار تغییرات قرار گرفته و نسخه‌های 540، 580، 660 اسب بخاری تولید شدند. در ادامه روند این سری در سال 2009 موتورهای ۷۰۰ اسب بخاری و سپس در سال 2011 قوی‌ترین نسخه این موتورها یعنی 750 اسب بخاری تولید شد. ولوو همیشه در بازار مشتریان نماد برتری در قدرت بوده و علت این تغییرات طی سالیان را نیز می‌توان همین دانست که هیچگاه ولوو قصد عقب کشیدن از رقابت را نداشت. موتور 750 اسب بخاری مدتی رتبه قوی‌ترین موتور کامیون تولید انبود در دنیا از لحاظ گشتاور تولیدی را داشته و در حمل نقل‌های طولانی مدت استفاده می‌شود.

FH16 750 برای پیمودن مسیرهای طولانی طراحی شده و توانسته ایمنی بالایی را برای رانندگان فراهم کند. تنها کشنده در ایران با قدرت 750 اسب بخاری می باشد.

 

قویترین کامیون های جهان در سال 2024

 

این کشنده ولوو دارای یک موتور 16.1 لیتری با قدرت 750 اسب بخار و گشتاور 3550 نیوتن متر است. موتور این کشنده فوقالعاده مدل اختصاصی ولوو VOLVO D16G 750 با استاندارد آلایندگی یورو 5 و موتور 6 سیلندری خطی می باشد.

 

اسکانیا: R730

اسکانیا R730  از محصولات پر قدرت تولید شده توسط این برند سوئدی است که توانست برای مدت زمانی، عنوان پرقدرت ترین کامیون جهان را از آن خود نماید. این کامیون در آرایش های مختلف دیفرانسیلی، در انواع کاربری ها در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

تولید اولیه این کامیون به سال 2010 میلادی باز میگردد، زمانی که کشنده ولوو FH16 با داشتن قدرت 730 اسب بخار عنوان قدرتمندترین کامیون تولیدی جهان را تصاحب کرده بود. قبل از این مدل، قوی ترین کامیون در سری R اسکانیا مدل 620 بود که به عنوان پاسخی برای هم وطن خود یعنی ولوو FH12 با 610 اسب بخار بود. مدل اسکانیا R620 در سال 2005 عرضه شده بود و در آن زمان توانست عنوان قویترین کامیون سال اروپا را از آن خود نماید.

 

معرفی کمپانی اسکانیا و کامیون های آن

 

موتور استفاده شده در اسکانیا R730 ، یک موتور 8 سیلندر بوده که توانایی ارائه 730 اسب بخار در دور موتور 1000 تا 1350 دارد. این موتور همچنین توانایی ارائه حداکثر گشتاور 3500 نیوتن متر را در چین دور موتوری دارد. چنین قدرتی توانایی حمل هر نوع بار با وزن های مختلف را به این کامیون اسکانیا بخشیده است. به گونه ای که در برخی مناطق از این کشنده های پرقدرت اسکانیا در حمل بار های بالاتر از 70 تن نیز استفاده می شود.

این موتور بر طبق استانداردهای یورو 5 و 6 تولید می گردد. چنین سطح از استانداردی نیاز به استفاده از مایع ادبلو یا اوره خواهد داشت. برای رسیدن به چنین هدفی یک مخزن مخصوص 75 لیتری برای این مایع در کنار باک گازوئیل این کشنده نصب شده است. با وجود اینکه یک موتور ۸ سیلندر نسبت به نمونه ۶ سیلندر مصرف بیشتری دارد، اما در ارائه قدرت به چرخ ها عملکرد بهتری را از خود نشان می دهد.

برای اطلاعات بیشتر درباره اسکانیا، مقاله معرفی کمپانی اسکانیا و کامیون های آن را مطالعه کنید.

 

مان (man): TGX 18.640

نسل جدید کامیون های مان از سه مدل موتور جدید استفاده می کند. همه این موتورها از جدیدترین فناوری کاهش سوخت استفاده می کنند تا میانگین کاهش سوخت 8.2% را ارائه دهند. البته سیستم محور جدید مان و تاثیر آن بر این مشکل را نمی توان از منظر صرفه جویی در مصرف سوخت نادیده گرفت. همه موتورهای نسل جدید مان استاندارد آلایندگی یورو 6 را دارند.

موتور های TGX مان نیز در نسخه های 440، 480 و 420 اسب بخار تولید می شوند. خودروهای TGX مان دارای موتورهایی با 6 سیلندر هستند. رانندگان بسته به نیاز خود می توانند یکی از این مدل های کشنده را با موتورهای مختلف 12.5 و 15.2 سفارش دهند. در طراحی این کامیون از تکنیک های تزریق ریل مشترک استفاده شده است . آنها همچنین از توربوشارژر برای ساخت کامیون استفاده نموده اند. به لطف این ویژگی، عملکرد این کامیون بسیار بهبود یافته است.

برای اطلاعات بیشتر درباره مان، مقاله معرفی کمپانی مان و کامیون های آن را مطالعه کنید.

 

بنز: آکتروس (Actros L(

مگر می‌شود که لیستی از کامیون‌های قوی با موتور توانمند وجود داشته باشد و نامی از بنز در آن ذکر نشود. مرسدس بنز آکتروس 1863 با موتور شیش سیلندر 625 اسب بخاری با 3000 نیوتون‌متر گشتاور است که آن را می‌توان از حیث دوام و قدرت از بهترین کامیون‌های جهان دانست.

کامیون‌های بوژی‌کش و قدرتمندتری از بنز وجود دارند که 650 اسب بخار قدرت دارند و برای کشیدن بارهای سنگین‌تر و خاص طراحی شده‌اند؛ به همین دلیل ما از کامیون جاد‌ه‌ای، پرفروش‌ و جدید بنز در این لیست استفاده کردیم.

برای اطلاعات بیشتر درباره بنز، مقاله معرفی کمپانی بنز و کامیون های آن را مطالعه کنید.

 

کلام آخر

در این مقاله از آرتمیس ترانس قویترین کامیون های جهان در سال 2024 را معرفی و بررسی کردیم. برای اطلاعات بیشتر درباره بزرگترین کمپانی های دنیا، پیشنهاد می کنیم مقاله برترین کمپانی های کامیون سازی دنیا را مطالعه کنید. امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را کرده باشید.

 

شرکت آرتمیس ترانس

ارائه خدمات تخصصی خرید کامیون پلاک گرجستان ، خرید کامیون ولوو ، و واردات کامیون های پلاک ملی

برخی محصولات ما

سوالات رایج این مطلب

تگ های مرتبط

آیا این مطلب را پسندیدید؟
اشتراک گذاری

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

63 − = 54