جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
معرفی کمپانی ماک و کامیون های آن

معرفی کمپانی ماک و کامیون های آن

در این مقاله درباره معرفی کمپانی ماک و کامیون های آن می خوانید.

ماک (Mack) شرکت صنایع سنگین آمریکایی است که اکنون از زیرمجموعه‌های شرکت خودروسازی ولوو به‌شمار می‌آید. این شرکت در گذشته تولیدکننده انواع کامیون، اتوبوس و اتوبوس برقی بود، اما امروزه تنها در زمینه تولید کامیون فعال است. در ادامه به معرفی بیشتر این کمپانی می پردازیم. با آرتمیس ترانس همراه باشید.

شرکت آرتمیس ترانس وارد کننده انواع کامیون وکشنده بوده و خدمات خرید کامیون پلاک گرجستان و خرید کامیون پلاک ملی و همچنین خرید کامیون ولوو را در بالاترین سطح ارائه می دهد.

برای دریافت مقالات بیشتر در حوزه کامیون و کشنده صفحه وبلاگ آرتمیس ترانس را مشاهده کنید.

 

معرفی کمپانی ماک و کامیون های آن

شرکت ماک در سال 1900 توسط جک، آگوستوس و ویلیام ماک تحت نام شرکت برادران ماک، در شهر بروکلین، نیویورک تأسیس شد. این شرکت، نخستین کامیون خود را در سال 1907 تولید کرد و در سال 1922 نام آن، به شکل کنونی (ماک) تغییر پیدا کرد.

 

معرفی کمپانی ماک و کامیون های آن

 

در سال 1979 شرکت خودروسازی رنو از طریق زیرمجموعه بخش صنایع سنگین خود، بنام رنو تراکس، اقدام به خریداری 10% از سهام ماک نمود. رنو به‌تدریج سهام خود در ماک را افزایش داد و تا سال 1983 مالک 40% از سهام این شرکت بود. در 1990 شرکت رنو، بخش خودروهای سنگین خود را تحت نام رنو تراکس، به‌طور کامل از شرکت اصلی جدا کرد و به صورت یک شرکت مستقل ثبت نمود و بمنظور تمرکز بر بخش صنایع سنگین، اقدام به خریداری کلیه سهام شرکت ماک نمود.

در سال 2001 در پی خریداری همه سهام رنو تراکس توسط شرکت سوئدی ولوو، مالکیت شرکت ماک نیز به ولوو واگذار شد. در سال 2006 تحت مدیریت ولوو، ماک بالاترین میزان فروش خود را تجربه کرد. در سال 2008 دفتر مرکزی این شرکت به شهر گرینزبورو، کارولینای شمالی منتقل شد.

 

ماک در ایران

با شروع جنگ جهانی دوم حضور کامیون‌های ماک در ایران پررنگ تر شد و تحولی در تاریخچه شرکت ماک در ایران به وجود آورد. این ماشین‌ها همچون دیگر کامیون‌های بوزینگ، گرام و ماگیروس برای مقاصد جنگی در جنگ جهانی وارد ایران شدند. البته استقامت زبان زد کامیون­های ماک بود که آن را از بقیه کامیون­ها متمایز می‌کرد و برای همین خیلی زود محبوبیت یافت و در ایران تعدادش بسیار شد. اکنون می‌توان کماکان کامیون‌های ماک مدل 1941 را در حال کار در جاده‌های ایران مشاهده کرد. ماک بعد از سال 1359 خورشیدی، بسیار کم به ایران وارد شده‌است.

 

معرفی کمپانی ماک و کامیون های آن

 

سال ها بعد شرکت ایران کاوه با ایجاد تغییراتی در کامیون ماک R600 برای تسهیل در تولید آن، شروع به عرضه داخلی این کامیون کرد که به ماک ایران کاوه شهرت یافت. کابین این کامیون حالت تخم مرغی مدلهای خارجی را نداشت و از لحاظ فضای داخلی حجیم تر از مدل خارجی بود. بسیاری از مشتریان از تک کابین بودن این مدل ناراضی بودند و با ایجاد تغییراتی آن را به صورت دو کابین در آوردند که زمینه تولید ماک دوکابین توسط شرکت شاهین خودرو دیزل شد.

کامیون های ماک هنوز در کشورمان جایگاه ویژه و محبوبی دارند، در حالی که فروش خوبی را در آمریکای شمالی و اکثر کشورها تجربه نمی کنند. این کامیون ها به خاطر داشتن هزینه های جانبی پایین، استهلاک کم و جان سختی بدنه و قطعات هنوز در کشورمان بسیار بهتر و بصرفه تر از کامیون های چینی عمل می کنند. به همین خاطر است که هنوز هم می توان نمونه های سالم و تمیزی از این کامیونهای کشنده را در جاده های کشورمان مشاهده کرد.

 

انواع کامیون ماک

 

معرفی کمپانی ماک و کامیون های آن

 

ماک آرتیسان:

یک کامیون سنگین با وزن حداکثر 37 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 194 تن. دارای موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 510 اسب بخاری است. این کامیون با عملکرد قدرتمند و پایدار پاسخگوی نیاز‌های باربری شما خواهد بود.

 

ماک اس‌تی‌اس:

کامیون اس‌تی‌اس ماک با وزن حداکثر 18 تن دارای تکنولوژی بالا و مصرف سوخت کمتر است. با داشتن موتور 8 لیتری، 6 سیلندر و قدرت 600 اسب بخاری، زمان بارگیری و تخلیه بارهای شما را به شکل قابل توجهی کاهش می‌دهد.

 

ماک ای‌تی‌ایکس:

یک کامیون سبک با وزن حداکثر 7.5 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 17 تن. ماک ای‌تی‌ایکس دارای موتور 6 لیتری، 4 سیلندر و قدرت 210 اسب بخاری است که در مصرف سوخت صرفه‌جویی بالایی را دارد.

 

ماک پیننگر:

یک کامیون با وزن حداکثر 32 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 154 تن. دارای موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 510 اسب بخاری است که در توان و عملکرد ورزشی با طراحی جدیدی عرضه می‌شود.

 

ماک ترانسیت کانکت:

این کامیون دارای تکنولوژی حرفه‌ای و بالاترین سطح راحتی در سیستم ترانسمیشن است. ترانسیت کانکت دارای وزن حداکثر 42 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 194 تن است.

 

ماک ترانسپورتر:

یک کامیون با وزن حداکثر 27 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 126 تن. دارای موتور 11 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 330 اسب بخاری است که باعث کاهش در مصرف سوخت می‌شود.

 

ماک دوگانه کابین:

یک کامیون با وزن حداکثر 32 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 150 تن. دارای دو کابین جداگانه و به هم پیوسته است که باعث افزایش رانندگی آسان و راحت می‌شود.

 

ماک رویدستر:

یک کامیون فوق سنگین با وزن حداکثر 44 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 225 تن. دارای موتور 16 لیتری، 8 سیلندر و قدرت 630 اسب بخاری است که باعث تسریع فرایند بارگیری و تخلیه بار می‌شود.

 

ماک سوپر لاینر:

یک کامیون با وزن حداکثر 25 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 115 تن. دارای موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 350 اسب بخاری است. این کامیون با شکل ظاهری زیبا، عملکرد بالا و رانندگی راحت مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

ماک فلینتستون:

یک کامیون با وزن حداکثر 32 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 150 تن. دارای قابلیت تنظیم سرعت خودرو و بسیاری از امنیت‌های اضافی است.

 

ماک کروز لاینر:

یک کامیون سنگین با وزن حداکثر 44 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 220 تن. دارای موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 540 اسب بخاری است که باعث افزایش رانندگی دقیق و روان می‌شود.

 

ماک چیلینگ لاین:

یک کامیون با وزن حداکثر 44 تن و قابلیت حمل بار در دمای پایین است. این کامیون برای حمل مواد غذایی و دارویی در دماهای پایین مناسب است.

 

ماک آنثم:

یک کامیون با وزن حداکثر 32 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 150 تن است. این کامیون با موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 510 اسب بخاری و بازدهی سوخت بالا مناسب برای پشتیبانی از نیازهای حمل و نقل طولی است.

 

ماک ام‌پی3:

یک کامیون با وزن حداکثر 32 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 154 تن. دارای موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 460 اسب بخاری است که باعث کاهش در مصرف سوخت می‌شود.

 

ماک ام‌پی4:

یک کامیون سنگین با وزن حداکثر 44 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 225 تن. دارای موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 510 اسب بخاری است.

 

ماک ام‌پی5:

یک کامیون سنگین با وزن حداکثر 42 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 190 تن. دارای موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 510 اسب بخاری است.

 

ماک ام‌پی6:

یک کامیون فوق سنگین با وزن حداکثر 44 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 220 تن. دارای موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 570 اسب بخاری است.

 

ماک ام‌پی7:

یک کامیون سبک با وزن حداکثر 7.5 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 17 تن. دارای موتور 5 لیتری و 4 سیلندر و قدرت 210 اسب بخاری است.

 

ماک ام‌پی8:

یک کامیون فوق سنگین با وزن حداکثر 44 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 225 تن. دارای موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 510 اسب بخاری است.

 

ماک کوئست:

یک کامیون با وزن حداکثر 32 تن و قابلیت حمل بار تا حداکثر 150 تن. دارای موتور 13 لیتری و 6 سیلندر و قدرت 510 اسب بخاری است که باعث تسهیل در عملیات بارگیری و تخلیه بار از طریق یک کابین شیب دار شده برای مانور دادن بهتر می‌شود.

 

کلام آخر

ماک شرکت بزرگ صنایع سنگین آمریکایی است و بازار بزرگی را در اختیار دارد. در این مقاله سعی کردیم این کمپانی آمریکایی را معرفی و به برسی کامیون های آن بپردازیم. امیدواریم از این مقاله استفاده لازم را کرده باشید. ممنون از همراهی شما…

 

شرکت آرتمیس ترانس

ارائه خدمات تخصصی خرید کامیون پلاک گرجستان ، خرید کامیون ولوو ، و واردات کامیون های پلاک ملی

برخی محصولات ما

سوالات رایج این مطلب

تگ های مرتبط

آیا این مطلب را پسندیدید؟
اشتراک گذاری

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

99 − 94 =